Maak het bij FPH

Over ons

FPH is een aannemer in de grond-, weg- en waterbouw, met rond de 50 medewerkers. Elk jaar bieden we ruimte aan studenten om kennis en ervaring op te doen bij ons. We bieden je daarbij een traineeship aan, waarbij je van ons de kans krijgt om mee te lopen in het hele traject: zowel op kantoor in het tendertraject, de werkvoorbereiding en calculatie, als buiten op het project bij de uitvoering en projectbegeleiding. Waar de nadruk van jouw stage ligt, bepaal jij zelf. Op dit moment werken er vier stagiaires bij FPH: drie MBO studenten en een HBO student. En de vorige twee stagiaires zijn er ook nog; beiden werken inmiddels naast hun studie bij FPH. 

Onze projecten variëren. Op het moment hebben we cultuurtechnische werken, grondverzet (bouw- en woonrijp maken) en reconstructies onder handen. Ook zijn wij momenteel actief met een nieuwe methode van dijkversterking, door middel van een grofzandbarrière

Meer weten over FPH? We maken graag kennis met je!

Direct aan de slag op diverse projecten

FPH is een organisatie met korte lijnen. Dit betekent dat je echt direct betrokken bent bij de projecten die er lopen, de mensen die er aan werken en daar een actieve en zichtbare rol hebt. Ieder krijgt zijn eigen verantwoordelijkheid. Samen zorgen we ervoor dat projecten tot een goed einde worden gebracht. En dat er mooie resultaten worden bereikt. 

Direct aan de slag op diverse projecten

Werken bij FPH

kom kennismaken

Als je nieuwsgierig bent naar de kansen die FPH je kan bieden, laat het dan vooral weten. We laten je graag ons bedrijf en de projecten zien, zodat je zelf kunt besluiten of FPH bij je past. Maak je interesse kenbaar door een email te sturen naar onze HR-manager Gilian van de Ven: gvdven@fphploegmakers.nl

Neem contact op!

kom kennismaken

Perfect voor
stages
en afstuderen

FPH heeft regelmatig medewerkers die vanuit MBO, HBO of universitaire opleidingen aan de slag gaan. Of het gaat om meeloopstages of stage opdrachten, of om specifieke interne opleidingen. Begeleiding wordt altijd gecombineerd met het leren om te gaan met nieuwe verantwoordelijkheden. Want aan de zijlijn staan kan niet bij FPH. Je draait mee, want alleen op die manier leer je het vak echt kennen. 

Lees hier de ervaringen van een van onze (oud-) stagiaires.

Perfect voor <br /> stages<br /> en afstuderen

Ruime mogelijkheden
voor
opleidingen

Wij geloven in de kracht van groei. Alleen door jezelf te blijven ontwikkelen kun je groeien als mens en in je werk. FPH draagt graag bij aan deze groei. Door het bieden van opleidingen. Bijvoorbeeld door tijdens je werk ook ervaringen in andere functies op te doen. Of door naast je werk extra opleidingen te volgen. 

Ruime mogelijkheden<br /> voor<br /> opleidingen

Uitgelichte projecten