Maak het bij FPH

Welkom bij FPH

FPH is een aannemer in de grond-, weg- en waterbouw, met rond de 50 medewerkers. Elk jaar bieden we ruimte aan studenten om kennis en ervaring op te doen bij ons. We bieden je daarbij een traineeship aan, waarbij je van ons de kans krijgt om mee te lopen in het hele traject: zowel op kantoor in het tendertraject, de werkvoorbereiding en calculatie, als buiten op het project bij de uitvoering en projectbegeleiding. Waar de nadruk van jouw stage ligt, bepaal jij zelf. 

Onze projecten variëren. Op het moment hebben we cultuurtechnische werken, grondverzet (bouw- en woonrijp maken) en reconstructies onder handen. Het grootste project wat we momenteel onderhanden hebben, is de versterking van de dijk in en rond de stad Tiel. 

Meer weten over FPH? We maken graag kennis met je!

Open Dag HAN 5 oktober 2022

Wast jij bij de open dag op de HAN, 5 oktober jongstleden? Dan heb je misschien je foto laten maken bij het greenscreen. Hier kun je die foto terugvinden, met je persoonlijke code. 

Heb je interesse in een stage bij FPH? We hebben een concreet aanbod voor je: een (afstudeer)stage op het project Dijkversterking Stad Tiel. Maar bij FPH heb jij veel zeggenschap. Liggen jouw interesses meer op andere soorten projecten? Dan gaan we daar graag met je over in gesprek. Je kunt hoe dan ook bij ons aan de slag.

Bekijk jouw foto

Open Dag HAN 5 oktober 2022

Direct aan de slag op diverse projecten

FPH is een organisatie met korte lijnen. Dit betekent dat je echt direct betrokken bent bij de projecten die er lopen, de mensen die er aan werken en daar een actieve en zichtbare rol hebt. Ieder krijgt zijn eigen verantwoordelijkheid. Samen zorgen we ervoor dat projecten tot een goed einde worden gebracht. En dat er mooie resultaten worden bereikt. 

Vacature Stagiair Tiel

Direct aan de slag op diverse projecten

Werken bij FPH

kom kennismaken

Als je nieuwsgierig bent naar de kansen die FPH je kan bieden, laat het dan vooral weten. We laten je graag ons bedrijf en de projecten zien, zodat je zelf kunt besluiten of FPH bij je past. Maak je interesse kenbaar door een email te sturen naar onze HR-manager Gilian van de Ven: gvdven@fphploegmakers.nl

Neem contact op!

kom kennismaken

Perfect voor
stages
en afstuderen

FPH heeft regelmatig medewerkers die vanuit MBO, HBO of universitaire opleidingen aan de slag gaan. Of het gaat om meeloopstages of stage opdrachten, of om specifieke interne opleidingen. Begeleiding wordt altijd gecombineerd met het leren om te gaan met nieuwe verantwoordelijkheden. Want aan de zijlijn staan kan niet bij FPH. Je draait mee, want alleen op die manier leer je het vak echt kennen. 

Lees hier de ervaringen van een van onze (oud-) stagiaires.

Perfect voor <br /> stages<br /> en afstuderen

Uitgelichte projecten