Maak het bij FPH

Direct aan de slag op diverse projecten

FPH is een organisatie met korte lijnen. Dit betekent dat je echt direct betrokken bent bij de projecten die er lopen en er een rol hebt. Ieder krijgt zijn eigen verantwoordelijkheid. Samen zorgen we ervoor dat projecten tot een goed einde worden gebracht. Dat er mooie resultaten worden bereikt. 

Direct aan de slag op diverse projecten

Bedrijvendag HAN

Ben je op de HAN Bedrijvendag 2019 geweest op 9 oktober en heb je een foto laten maken bij de stand van FPH? Dan is vanaf 9 oktober je foto hier te downloaden. Het wachtwoord vind je op de enveloppe, waarin de foto werd meegegeven. 

Maak je kenbaar

Als je nieuwsgierig bent naar de kansen die FPH je kan bieden, laat het dan vooral weten. We tonen je graag ons bedrijf en de projecten, zodat je zelf kunt besluiten of FPH bij je past. Maak jezelf kenbaar door een email te sturen naar onze HR-manager Gilian van de Ven: gvdven@fphploegmakers.nl

Maak je kenbaar

Perfect voor
stages
en afstuderen

FPH heeft regelmatig medewerkers die vanuit MBO, HBO of universitaire opleidingen aan de slag gaan. Of het gaat om meeloopstages of stage opdrachten, of om specifieke interne opleidingen. Begeleiding wordt altijd gecombineerd met het leren om te gaan met nieuwe verantwoordelijkheden. Want aan de zijlijn staan kan niet bij FPH. Je draait mee, want alleen op die manier leer je het vak echt kennen. 

Perfect voor <br /> stages<br /> en afstuderen

Ruime mogelijkheden
voor
opleidingen

Wij geloven in de kracht van groei. Alleen door jezelf te blijven ontwikkelen kun je groeien als mens en in je werk. FPH draagt graag bij aan deze groei. Door het bieden van opleidingen. Bijvoorbeeld door tijdens je werk ook ervaringen in andere functies op te doen. Of door naast je werk extra opleidingen te volgen. 

Ruime mogelijkheden<br /> voor<br /> opleidingen

Uitgelichte projecten