Tekenaar (AutoCad/Revit)

Fulltime dienstverband, Vinkel

Zin in een goede carrièremove?

Neem voor vragen of interesse contact op met Gilian van de Ven via gvdven@fphploegmakers.nl. We horen graag op welke werkzaamheden uit je loopbaan je trots bent en waarom.

Solliciteer direct

FPH zoekt een tekenaar, bekend met Revit, Autocad en GIS.

Bij FPH werk je aan projecten in de boven- en ondergrondse infra, natuur technische werken en dijkversterkingen. Je ondersteunt onze maatvoerders en bent betrokken bij projecten, van ontwerp tot oplevering. Jouw tekeningen worden gebruikt voor de uitvoering van projecten op locatie. Jij kunt tekeningen aanpassen, revisies maken en opzetten (inlezen KLIC meldingen en kadastergegevens). Je gaat daarbij zeer secuur te werk en je werkt de ontwerptekeningen graag tot in het kleinste detail uit. Je werkt samen met onze landmeters en met onze werkvoorbereiders, zodat zij de juiste hoeveelheden materialen kunnen inkopen. De projecten zijn divers en daardoor is jouw werk geen dag hetzelfde. Als tekenaar krijg je een grote verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen tijd in te delen.

Wat ga je doen?

 • Tekenen/ontwerpen (ook ten behoeve van tenders)
 • Voorbereidende werkzaamheden tbv uitvoering
 • Revisietekeningen tbv afronding projecten
 • Als (medior) tekenaar ben je verantwoordelijk voor het tekenwerk van detail-, bestek- en revisietekeningen. Hierbij komt jouw ervaring met AutoCad goed naar voren. 

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding in de civiele techniek, built environment of bouwkunde;
 • Je hebt goede kennis van en ervaring in tekenen met AutoCad (2D/3D) en Revit;
 • Je bent in het bezit van een VCA diploma of bereid deze binnen afzienbare tijd te halen.

En verder…

Ben je handig, zelfstandig, oplossingsgericht en nauwkeurig. Je communiceert helder en duidelijk en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent creatief en werkt graag mee aan belangrijke thema’s als duurzaamheid en innovatie. Je bent sterk in plannen en organiseren, maar je schakelt ook gemakkelijk naar ad-hoc werkzaamheden.

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij een ambitieus bedrijf in een dynamisch en proactief team. Je werkzaamheden vinden vooral plaats op ons nieuwe kantoor in Vinkel. Je bent regelmatig op onze projecten te vinden, waar je metingen van onze landmeters uitwerkt tot (revisie-)tekeningen die voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers. Door jouw kennis kun jij deze discipline versterken en verder groeien in je functie.

Enkele spraakmakende projecten die FPH heeft gerealiseerd zijn:

 • de opwaardering van de Zuid-Willemsvaart in ’s-Hertogenbosch
 • het aanleggen van de Nieuwe Driemanspolder in Zoetermeer
 • het woon- en bouwrijp maken van de wijk De Groote Wielen in Rosmalen
 • reconstructie Kerkewijk in Veenendaal en Vlokhovenseweg in Eindhoven

Kijk hier voor meer voorbeelden van onze projecten.

Bij FPH verdien je een goed salaris, maar ook de extra’s zijn concurrerend. De meest waardevolle: je collega’s. Maar je krijgt ook een mooie pensioenregeling en goede balans tussen werk en privé. Aan alles, van opleiding, ontwikkeling tot vakantieregeling wordt gedacht.

Werken bij FPH

FPH realiseert een diversiteit aan projecten, van reconstructies en wegenbouw tot dijkversterkingen. We zijn goed in wat we doen en hier worden we alleen maar beter in. Onze focus ligt namelijk op ‘professioneel, samenwerken en verbeteren’. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van onze projecten centraal te stellen. Hun wensen en welzijn staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, gaan data-gedreven te werk en we gaan voor optimale CO2 reductie. We willen de beste werkgever zijn in onze branche.

Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden wij belangrijk, net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet.