Werkvoorbereider GWW Projecten

Fulltime dienstverband, Vinkel

Zin in een goede carrièremove?

Neem voor vragen of interesse contact op met Gilian van de Ven via gvdven@fphploegmakers.nl. We horen graag op welke werkzaamheden uit je loopbaan je trots bent en waarom.

Solliciteer direct

Dit wordt je werk

Je werkt mee aan verschillende projecten voor diverse opdrachtgevers. Daarbij kan de complexiteit zitten in de technische uitvoerbaarheid, of het project heeft te maken met verschillende belangen van stakeholders in de dynamische omgeving waarbinnen we opereren. Als werkvoorbereider heb je hierin een verantwoordelijke taak. Je bent betrokken bij zowel het aanbesteding- als uitvoeringsproces van onze projecten.  

  • Als lid van het tenderteam denk, werk en schrijf je mee aan tenderplannen.
  • Je schrijft project- en werkplannen en maakt planningen.
  • Je stelt inkoopcontracten op en maakt werkbegrotingen, waarbij je het budget scherp in de gaten houdt.
  • Als het project in uitvoering is, organiseer je de samenwerking tussen de betrokken partijen en stel je het opleverdossier samen.
  • Afstemmen en afhandelen van het meer/minderwerk dossier
  • Daarbij zorg je dat het projectdossier volledig is, bewaak je de documentenstroom en de projectdoelstellingen.
  • Je werkt continu mee aan het verbeteren van onze organisatie.

Kortom: je bent als duizendpoot een onmisbaar lid van ons hechte team en draagt bij aan het gezamenlijke succes!

Samen trots!

Waar je kracht ook ligt, je gaat meewerken aan gezamenlijke trots. Complexe projecten, werken met nieuwe technologieën, innovatief denken... Laat ons zien wat je in huis hebt! 

Welkom in het team

Je komt te werken bij een ambitieus familiebedrijf in een jong, dynamisch en proactief team.
Je werkt aan multidisciplinaire projecten met verschillende projectteams. Grote projecten worden op de locatie zelf aangestuurd. Dit betekent dat je werkplek wisselend is. De voorbereidende werkzaamheden vinden vooral op ons nieuwe kantoor in Vinkel plaats. Door jouw kennis en ervaring kun jij de afdeling versterken, waarbij er doorgroeimogelijkheden zijn.

Enkele spraakmakende projecten die FPH heeft gerealiseerd zijn:

Kijk hier voor meer voorbeelden van onze projecten.

Wat breng je mee?

Je bent sterk in plannen en organiseren, maar je schakelt ook gemakkelijk naar ad-hoc werkzaamheden. Je communiceert helder en duidelijk. Verder heb je een enthousiaste en klantgerichte houding en werk je zelfstandig, gestructureerd en overzichtelijk. Je bent creatief en werkt graag mee aan belangrijke thema’s als duurzaamheid en innovatie.

En verder…

... heb je een HBO werk- en denkniveau, gecombineerd met een afgeronde opleiding richting Infra of Civiele Techniek. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider in de GWW, waaronder aanbestedingen in UAV-GC. Ervaring met Metacom en Relatics is gewenst.

Wat bieden wij?

Bij FPH verdien je een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De meest waardevolle: je collega’s. Maar je krijgt ook een mooie pensioenregeling en goede balans tussen werk en privé. Aan alles, van opleiding, ontwikkeling tot vakantieregeling wordt gedacht. Naast hard werken aan projecten om trots op te zijn, staat het teamgevoel en werkplezier bij ons voorop.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Werken bij FPH

We zijn een klein bedrijf die grote projecten realiseren, we zijn goed in wat we doen en hier worden we alleen maar beter in. Onze focus ligt namelijk op ‘professioneel, samenwerken en verbeteren’. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van onze projecten centraal te stellen. Hun wensen en welzijn staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, gaan data-gedreven te werk en we gaan voor optimale CO2 reductie. We willen de beste werkgever zijn in onze branche. Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden wij belangrijk, net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet.

Meer weten over FPH? Kijk ook eens op onze LinkedIn, Facebook of Instagram pagina.