Werkvoorbereider Infra Projecten

Fulltime dienstverband, Vinkel

Zin in een goede carrièremove?

Neem voor vragen of interesse contact op met Gilian van de Ven op telefoon 073-5321915 of via gvdven@fphploegmakers.nl. We horen graag op welke werkzaamheden uit je loopbaan je trots bent en waarom.

Solliciteer direct

Dit wordt je werk

Als werkvoorbereider infra projecten ben je betrokken bij het aanbesteding- en uitvoeringsproces van onze projecten. Je ondersteunt in zowel de voorbereidende fase als bij de uitvoering van het project. Je vindt het leuk om te organiseren en hebt een groot analyserend vermogen. Je haalt energie uit het samenwerken in teams. Je bent creatief en wilt graag meewerken aan belangrijke thema’s als duurzaamheid en innovatie. Als werkvoorbereider werk je continu mee aan het verbeteren van onze organisatie.

Je houdt tijd, budget, kwaliteit en veiligheid scherp in de gaten en je stemt alle disciplines tot in detail met elkaar af. Kortom; je bent bezig met technische werkmethodieken en zoekt continu aansluiting met uitvoering.

Samen trots!

Waar je kracht ook ligt, je gaat meewerken aan gezamenlijke trots. Complexe projecten, werken met nieuwe technologieën, innovatief denken... Je kan veel en dat laat je bij ons zien.

Welkom in het team

Je komt te werken bij een ambitieus familiebedrijf in een jong, dynamisch en proactief team. Je werkt aan multidisciplinaire projecten met verschillende projectteams. Dit betekent dat je werkplek per project verschillend is. De voorbereidende werkzaamheden vinden vooral op ons nieuwe kantoor in Vinkel plaats. Door jouw kennis en ervaringen kun jij de afdeling versterken. Samen met dit team wil jij groeien en aan gave multidisciplinaire projecten werken.

Enkele spraakmakende projecten die FPH heeft gerealiseerd zijn:

- de opwaardering van de Zuid-Willemsvaart in ’s-Hertogenbosch
- het aanleggen van de Nieuwe Driemanspolder in Zoetermeer
- het woon- en bouwrijp maken van de wijk De Grote Wielen in Rosmalen
- dijkversterkingen in Mook, Afferden en Bergen-Aijen

Kijk hier voor meer voorbeelden van onze projecten.

Wat breng je mee?

Als werkvoorbereider infra projecten ben je sterk in plannen en organiseren, maar je schakelt ook gemakkelijk naar ad-hoc werkzaamheden. Je communiceert helder en duidelijk. Verder heb je een enthousiaste en klantgerichte houding en werk je zelfstandig, gestructureerd en overzichtelijk. Met tijdsdruk en deadlines heb je geen moeite.

En verder…

... heb je een HBO werk- en denkniveau, gecombineerd met een afgeronde opleiding richting Infra of Civiele Techniek. Daarnaast heb je ca. 3 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider van integrale infra projecten, waaronder aanbestedingen in UAV-GC. Als je ervaring hebt met Metacom en Relatics is dat een pré.

Wat bieden wij?

We hebben je veel te bieden! Bij FPH verdien je een goed salaris, maar ook de extra’s zijn concurrerend. De meest waardevolle: je collega’s. Maar je krijgt ook een mooie pensioenregeling en goede balans tussen werk en privé. Aan alles, van opleiding, ontwikkeling tot vakantieregeling wordt gedacht.