Werkvoorbereider infra projecten

Fulltime dienstverband, vinkel

ben jij onze nieuwe collega?

Neem voor vragen contact op met Gilian van de Ven via tel: 073-5321915 of druk op de knop hieronder. We horen graag op welke werkzaamheden uit je loopbaan je trots bent en waarom. 

Solliciteer direct

Zin in een goede carrièremove?

Aannemersbedrijf FPH geldt als dé specialist op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening en cultuurtechnische werken. FPH begon lokaal in Vinkel en is uitgegroeid tot een landelijk opererende specialist. Al bijna 40 jaar werken wij met passie, vakmanschap en inventieve oplossingen aan een prachtig eindresultaat voor onze klanten. En daar zijn we trots op:

dat maken wij!

- FPH Ploegmakers

Dit wordt je werk

Wegens uitbreiding van het team zoeken wij een werkvoorbereider met affiniteit voor tenders en processen.

Je werkt mee aan verschillende projecten voor diverse opdrachtgevers. Daarbij kan de complexiteit zitten in de technische uitvoerbaarheid, of het project heeft te maken met verschillende belangen van stakeholders in de dynamische omgeving waarbinnen we opereren. Als werkvoorbereider heb je hierin een verantwoordelijke taak. Je bent betrokken bij zowel het aanbesteding- als uitvoeringsproces van onze projecten.  

  • Je schrijft project- en werkplannen en maakt planningen.
  • Je stelt inkoopcontracten op en maakt werkbegrotingen, waarbij je het budget scherp in de gaten houdt.
  • Als het project in uitvoering is, organiseer je de samenwerking tussen de betrokken partijen en stel je het opleverdossier samen.
  • Afstemmen en afhandelen van het meer/minderwerk dossier
  • Daarbij zorg je dat het projectdossier volledig is, bewaak je de documentenstroom en de projectdoelstellingen.
  • Als lid van het tenderteam denk, werk en schrijf je mee aan tenderplannen.
  • Je werkt continu mee aan het verbeteren van onze organisatie.

Kortom: je bent als duizendpoot een onmisbaar lid van ons hechte team en draagt bij aan het gezamenlijke succes!

Samen trots!

Waar je kracht ook ligt, je gaat meewerken aan gezamenlijke trots. Complexe projecten, werken met nieuwe technologieën, innovatief denken...

Welkom in het team

Je komt te werken bij een ambitieus familiebedrijf in een jong, dynamisch en proactief team.
Je werkt aan multidisciplinaire projecten met verschillende projectteams. Grote projecten worden op de locatie zelf aangestuurd. Dit betekent dat je werkplek wisselend is. De voorbereidende werkzaamheden vinden vooral op ons nieuwe kantoor in Vinkel plaats. Door jouw kennis en ervaring kun jij de afdeling versterken, waarbij er doorgroeimogelijkheden zijn.

Wat breng je mee?

Je bent sterk in plannen en organiseren, maar je schakelt ook gemakkelijk naar ad-hoc werkzaamheden. Je communiceert helder en duidelijk. Verder heb je een enthousiaste en klantgerichte houding en werk je zelfstandig, gestructureerd en overzichtelijk. Je bent creatief en werkt graag mee aan belangrijke thema’s als duurzaamheid en innovatie.

En verder…
heb je een HBO werk- en denkniveau, gecombineerd met een afgeronde opleiding richting Infra of Civiele Techniek. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider in GWW, waaronder aanbestedingen in UAV-GC.

Dit bieden we jou aan

Bij FPH verdien je een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De meest waardevolle: je collega’s. Maar je krijgt ook een mooie pensioenregeling en goede balans tussen werk en privé.

Aan alles, van opleiding, ontwikkeling tot vakantieregeling wordt gedacht.

Naast hard werken aan projecten om trots op te zijn, staat het teamgevoel en werkplezier bij ons voorop.