Uitvoerder

Fulltime dienstverband

ben jij onze nieuwe collega?

Neem voor vragen contact op met Gilian van de Ven via gvdven@fphploegmakers.nl. We horen graag op welke werkzaamheden uit je loopbaan je trots bent en waarom. 

Solliciteer direct

Dit wordt je werk

Wij zoeken een uitvoerder die verantwoordelijk wordt voor de uit te voeren projecten (RAW/ UAV-GC) in weg- en waterbouw en cultuurtechnische projecten.

Je vertaalt wat je collega's op kantoor hebben voorbereid naar de uitvoering op projectlocaties. Je stuurt zowel collega's als onderaannemers aan en bent verantwoordelijk voor de volledige planning, logistiek, veiligheid en controle op de projecten. Je bent een natuurlijke leider, die zorgt voor eenheid in zijn team. Je gaat altijd voor het best mogelijke resultaat, binnen de gestelde planning en budget. Je stuurt op kosten en meer/minder werk. Je overlegt met opdrachtgevers (gemeentes, waterschappen) op een daadkrachtige en prettige manier. Je weet waar je over praat, staat sterk in je schoenen en dat straal je ook uit. 

  • Als uitvoerder ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en alle anderen in de omgeving van het project.
  • Je neemt deel aan bouwvergaderingen en het uitvoerdersoverleg.
  • Je stelt de planning op en bewaakt deze, net als de kwaliteit van de uitvoering van het project.
  • Je verdeelt de werkzaamheden op de projectlocatie over de medewerkers en instrueert en ondersteunt je collega’s.
  • Je draagt het belang van veilig werken te allen tijde uit, door zelf het goede voorbeeld te geven. Samen met de KAM coördinator neem je werkinspecties af, beoordeel en registreer je of de werkomgeving veilig is en voldoet aan de afspraken die we hierover gemaakt hebben. Indien nodig neem je maatregelen.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor meldingen en klachten en zorgt dat deze worden opgelost.
  • Je zorgt voor een bijgewerkte projectadministratie.
  • Je werkt gestructureerd met een dagelijkse registratie van de voortgang. Afwijkingen worden zo snel geconstateerd en geregistreerd.
  • Tussentijds en na afronding van het project evalueer je met je collega’s en met de opdrachtgever om zo te ontdekken wat er een volgende keer nog efficiënter gedaan kan worden.

Samen trots

Waar je kracht ook ligt, je gaat meewerken aan gezamenlijke trots. "Dat maken wij!" Complexe projecten, werken met nieuwe technologiën, innovatief denken... We horen graag wat jij in huis hebt en meebrengt naar FPH. 

Welkom in het team!

Je komt te werken bij een ambitieus familiebedrijf in een jong, dynamisch en proactief team. Wij werken aan projecten die zich doorgaans met name in Midden-Nederland bevinden, maar soms ook verder weg kunnen zijn.

Enkele spraakmakende projecten die FPH heeft gerealiseerd zijn:

Kijk hier voor meer voorbeelden van onze projecten.

Wat breng je mee?

Met je proactieve houding en je inlevingsvermogen heb jij feilloos door wat de klant echt wil. Dankzij je technische inzicht, visie op het project en interesse in zowel mens als werk weet jij het project tot een succes te maken. Jij bent een enthousiaste krachtige persoonlijkheid met teamgeest, je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent een inventief en initiatiefnemend persoon.

en verder...

... heb je een HBO werk- en denkniveau, met daarbij minimaal 5 jaar werkervaring als uitvoerder in de GWW. Ervaring met Metacom en het uitvoeren van UAV-GC contracten zijn een pré.

Wat bieden wij?

Bij FPH verdien je een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De meest waardevolle: je collega’s. Maar je krijgt ook een mooie pensioenregeling en goede balans tussen werk en privé. Aan alles, van opleiding, ontwikkeling tot vakantieregeling wordt gedacht. Naast hard werken aan projecten om trots op te zijn, staat het teamgevoel en werkplezier bij ons voorop.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Meer weten over FPH? Kijk ook eens op onze LinkedInFacebook of Instagram pagina.