werken bij fph

Dat maken wij

FPH is dé specialist op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening en cultuurtechnische werken. Sinds jaar en dag richten wij samen met onze partners de buitenruimte in. Vakmanschap, duurzaamheid en inventieve oplossingen helpen mee aan een prachtig eindresultaat voor onze klanten. 

Artikel over ons werk in diverse en complexe projecten

Dit vinden wij belangrijk

FPH werkt dag in dag uit in complexe projecten. Projecten zó divers: dit is waar het inrichten van de buitenruimte om draait. Hier gaan we op eigen wijze mee om: met lef, ervaring en boerenverstand. In ons werk richten we ons daarom op de volgende punten:

Wanneer pas je bij FPH

Werken in een slagvaardig team dat van aanpakken weet? Bij FPH zoeken wij collega’s die graag in teamverband werken, kwaliteit belangrijk vinden en de klant centraal zetten. Ben jij een hardwerkende vakman die er elke dag voor gaat? Bij FPH krijg je de kans om je te ontwikkelen.

onze
vacatures

Robin aan het woord

Mooi werk

Kennismaken?

Hierboven vind je alle opentaande vacatures. Staat jouw volgende baan er nog niet tussen? Wij staan altijd open om te kijken of je bij ons past.

Kom op de koffie

Stage
of afstuderen

FPH biedt volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Of het gaat om een meeloopstage of een afstudeeropdracht, we bieden diverse mogelijkheden om samen met jou je leerdoel vorm te geven.

Meer weten?
Lees verder en neem contact met ons op.

Stage<br> of afstuderen