Pas jij bij FPH?

‘Heb je een brede interesse? Dan wordt het hier leuk’

Artikel door Jan Broeks 

Robin van Dijk startte zo’n drie jaar geleden bij FPH Ploegmakers, toen nog als werkvoorbereider. Maar mogelijkheden om te groeien zijn er bij het bedrijf volop, zegt hij. “Dus ben ik voor het project in Tiel technisch manager. Het is fijn dat ik die verantwoordelijkheid heb gekregen. Je kunt binnen ons bedrijf zijn wie je bent. En jezelf intussen steeds meer ontwikkelen. Aan kansen geen gebrek.”

Wanneer pas jij bij FPH?

Wat voor elkaar over hebben

De inhoud van zijn functie bevalt Robin prima. “Maar net zo belangrijk vind ik de samenwerking. Bij ons heerst geen strakke hiërarchie. We kunnen veel tegen elkaar zeggen, al gaat het er vooral gemoedelijk aan toe.” In dat opzicht voldoet FPH Ploegmakers volgens Robin aan het beeld van een familiebedrijf, waar mensen wat voor elkaar over hebben. “Loop je even vast, dan kijkt een collega al snel met je mee. Iedereen draagt z’n steentje bij, sámen maken we mooi werk.”

Wat voor elkaar over hebben

Gevarieerd aan de slag

Die samenwerking is ook wat directeur Gerbert Ploegmakers benadrukt. “Neem bijvoorbeeld het project voor de dijkversterking in Tiel, waar je met veel andere partijen te maken krijgt. Ook zij hebben hun oplossingen, zodat je samen tot het beste resultaat komt.” En dan die variatie in het werk: wil je alleen bruggen bouwen, dan zit je bij FPH Ploegmakers niet op je plek. “Maar heb je een brede interesse? Werk je even graag mee aan een stadsuitbreiding als aan een dijk? Dan wordt het hier leuk. En daar weten we zelf alles van.” 

Bekijk hier de vacatures en maak kennis.

Gevarieerd aan de slag

Wat heeft FPH nog meer te bieden?

Ben je benieuwd wat wij doen in de omgeving, omgaan met duurzaamheid of complexiteit in projecten? Klik dan verder