Over FPH

volop
in beweging

Sinds begin 2018 steken we ons in een nieuw jasje. Ook de bedrijfsnaam laten we beter aansluiten bij de beleving die er toch al is. De reden? We zijn volop in beweging. Ons team is de laatste jaren flink uitgebreid. Nieuwe projecten bieden nieuwe kansen en vragen nieuwe uitdagingen van de organisatie. Niet alleen in het veld, maar ook op kantoor is de professionaliteit daarom flink verstevigd. We laten graag zien waar we voor staan en waar we voor gaan.

volop<br /> in beweging

FPH kijkt verder

ruim 35 jaar ervaring

Frans Ploegmakers zette in de jaren '50 al de eerste stappen in de aannemerij. Hij richtte in 1984 het bedrijf FPH Ploegmakers op. Samen met zijn echtgenote Tony Ploegmakers bouwde hij met vakmanschap en doorzettingsvermogen aan een bekende en gerenommeerde naam in de branche. In elk project stonden kwaliteit en klantgerichtheid voor hem centraal. Dat is ook na de overname door zijn zoons Erwin en Gerbert zo gebleven. FPH groeit en werkt met bewezen expertise, jarenlange ervaring en een nuchtere kijk aan prachtige projecten.

 

ruim 35 jaar ervaring
Gerbert Ploegmakers<br /> directeur

Gerbert Ploegmakers
directeur

“Je echt inleven in het project. Daar begint het mee. En dan kijken hoe iets slimmer kan. Beter kan. Niet alleen qua aanpak, maar ook qua beoogd eindresultaat. Daarna samen aan de slag om het voor elkaar te krijgen. Dat is FPH.”

Meer weten

De waarden
van FPH

 • Inventief

  We combineren jarenlange expertise en opgebouwde kennis met slimme, oplossingsgerichte toepassingen.

  Inventief
 • Met elkaar

  We geloven dat je alleen door goed samen te werken resultaten bereikt – onderling en samen met opdrachtgevers en partners.

  Met elkaar
 • Trots

  We gaan voor mooie uitdagingen en prachtige resultaten. En dan zeggen we vol trots: “Dat maken wij!”

  Trots