Over FPH

volop
in beweging

FPH is volop in beweging en ons team blijft groeien. Nieuwe projecten bieden nieuwe kansen en vragen nieuwe uitdagingen van de organisatie. Niet alleen in het veld, maar ook op kantoor is de professionaliteit daarom flink verstevigd. We laten graag zien waar we voor staan en waar we voor gaan.

Lees hier onze werkwijze in complexe en diverse projecten

volop<br /> in beweging

FPH kijkt verder

Eind 2019 bestond FPH Ploegmakers 35 jaar en namen we vol trots ons nieuwe pand in gebruik. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei 2022 hebben we dit feestelijk gevierd onder het thema ‘FPH kijkt verder’. 

Vrijdagochtend waren de kinderen van de basisschool in Vinkel op bezoek, voor een voorstelling van De Klimaatjes over Plastic Soep. Vrijdagmiddag 13 mei waren onze relaties te gast, waarbij gastspreker André Kuipers de aanwezigen meenam in zijn inzichten op de uitdagingen waar we als samenleving voor staan.

Op zaterdag 14 mei bezochten meer dan 1000 mensen ons in Vinkel voor de Open Dag. We bedanken iedereen voor hun komst en interesse in FPH! Bekijk hier de aftermovie

Verder kijken met FPH

FPH kijkt verder

ruim 35 jaar ervaring

Frans Ploegmakers zette in de jaren '50 al de eerste stappen in de aannemerij. Hij richtte in 1984 het bedrijf FPH Ploegmakers op. Samen met zijn echtgenote Tony Ploegmakers bouwde hij met vakmanschap en doorzettingsvermogen aan een bekende en gerenommeerde naam in de branche. In elk project stonden kwaliteit en klantgerichtheid voor hem centraal. Dat is ook na de overname door zijn zoons Erwin en Gerbert zo gebleven. FPH groeit en werkt met bewezen expertise, jarenlange ervaring en een nuchtere kijk aan prachtige projecten.

 

ruim 35 jaar ervaring
Gerbert Ploegmakers<br /> directeur

Gerbert Ploegmakers
directeur

“Je echt inleven in het project. Daar begint het mee. En dan kijken hoe iets slimmer kan. Beter kan. Niet alleen qua aanpak, maar ook qua beoogd eindresultaat. Daarna samen aan de slag om het voor elkaar te krijgen. Dat is FPH.”

Meer weten

De waarden
van FPH

 • Inventief

  We combineren jarenlange expertise en opgebouwde kennis met slimme, oplossingsgerichte toepassingen.

  Inventief
 • Met elkaar

  We geloven dat je alleen door goed samen te werken resultaten bereikt – onderling en samen met opdrachtgevers en partners.

  Met elkaar
 • Trots

  We gaan voor mooie uitdagingen en prachtige resultaten. En dan zeggen we vol trots: “Dat maken wij!”

  Trots