Over FPH

volop
in beweging

Sinds begin 2018 steken we ons in een nieuw jasje. Ook de bedrijfsnaam laten we beter aansluiten bij de beleving die er toch al is. De reden? We zijn volop in beweging. Ons team is de laatste jaren flink uitgebreid. Nieuwe projecten bieden nieuwe kansen en vragen nieuwe uitdagingen van de organisatie. Niet alleen in het veld, maar ook op kantoor is de professionaliteit daarom flink verstevigd. We laten graag zien waar we voor staan en waar we voor gaan.

volop<br /> in beweging

Dit is FPH

35 jaar ervaring

Frans Ploegmakers zette in de jaren '50 al de eerste stappen in de aannemerij. Hij richtte in 1984 het bedrijf FPH Ploegmakers op. Samen met zijn echtgenote Tony Ploegmakers bouwde hij met vakmanschap en doorzettingsvermogen aan een bekende en gerenommeerde naam in de branche. In elk project stonden kwaliteit en klantgerichtheid voor hem centraal. Dat is ook na de overname door zijn zoons Erwin en Gerbert zo gebleven. FPH groeit en werkt met bewezen expertise, jarenlange ervaring en een nuchtere kijk aan prachtige projecten.

 

35 jaar ervaring
Gerbert Ploegmakers<br /> directeur

Gerbert Ploegmakers
directeur

“Je echt inleven in het project. Daar begint het mee. En dan kijken hoe iets slimmer kan. Beter kan. Niet alleen qua aanpak, maar ook qua beoogd eindresultaat. Daarna samen aan de slag om het voor elkaar te krijgen. Dat is FPH.”

Certificering

 • PSO trede 2: sociaal ondernemen

  Wij vinden het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om stageplaatsen en leerplaatsen te bieden aan instromers op de arbeidsmarkt. Daarom voeren we bij FPH een doorlopend beleid op het gebied van Sociaal Ondernemen. We laten jongeren kennismaken met het werk en helpen hen gelijktijdig op weg naar een betaalde werkkring. Daarnaast nemen we graag oudere werknemers aan vanwege hun kennis en ervaring. Tenslotte bieden we oudere en langdurig werklozen de kans om terug te keren in het arbeidsproces.

  PSO trede 2: sociaal ondernemen
 • VCA**: veiligheid

  Wij nemen veiligheid op het werk en het bewustzijn van risico’s uiterst serieus. Onze medewerkers moeten aan het einde van een werkdag gezond weer naar huis keren. Veiligheidsrisico’s worden zoveel mogelijk beperkt, evenals ongevallen, doordat wij veiligheidsbewust werken. Dit bereiken wij onder andere door het uitvoeren van Taak Risico Analyses en Laatste Minuut Risico Analyses en het houden van Toolboxmeetings en Werkplekinspecties.

  VCA**: veiligheid
 • ISO 9001: kwaliteitsmanagement

  Dat wat we maken, dat maken wij van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Kwaliteit betekent voor ons het naar tevredenheid van de opdrachtgever een project opleveren dat aan de wensen en (veiligheid)eisen voldoet. Door beheersing van onze bedrijfsprocessen, risico gebaseerd denken en toepassing van het Plan Do Check Act principe komen wij tot de kwaliteit die wij leveren.

  ISO 9001: kwaliteitsmanagement
 • CO2 Prestatieladder niveau 5: CO2 management

  Duurzaam ondernemen is een belangrijke pijler bij FPH. Rekening houdend met de volgende generatie richten wij ons ook in de toekomst op duurzamer ondernemen. Voortdurend zoeken we actief naar nieuwe, milieuvriendelijkere werkwijzen. We trainen onze medewerkers volgens de laatste Milieuwet- en regelgeving en verhogen de bewustwording door monitoring van de CO2 die wij als bedrijf uitstoten.
  Bekijk hier de internetpublicaties ten behoeve van de CO2 Prestatieladder niveau 5. 

  CO2 Prestatieladder niveau 5: CO2 management
 • ISO 14001: milieumanagement

  Onder duurzaam ondernemen valt ook het ISO certificaat voor milieumanagement. We werken naar en houden rekening met de laatst geldende Milieuwet- en regelgeving en streven continu naar het verhogen van het bewustzijn van onze medewerkers daarover. 

  ISO 14001: milieumanagement
 • BRL 7000-7001: verontreinigde bodem

  Door uitvoering van onze werkzaamheden komen we geregeld in aanraking met verontreinigde grond. Om de veiligheid gezondheid van onze medewerkers als ook het milieu hierbij niet te schaden gaan wij hier veilig en verantwoord mee om en voeren deze grond af voor behandeling en/of verwerking.

  BRL 7000-7001: verontreinigde bodem

Meer weten

De waarden
van FPH

 • Inventief

  We combineren jarenlange expertise en opgebouwde kennis met slimme, oplossingsgerichte toepassingen.

  Inventief
 • Met elkaar

  We geloven dat je alleen door goed samen te werken resultaten bereikt – onderling en samen met opdrachtgevers en partners.

  Met elkaar
 • Trots

  We gaan voor mooie uitdagingen en prachtige resultaten. En dan zeggen we vol trots: “Dat maken wij!”

  Trots