FPH Kijkt Verder

13 + 14 mei 2022

Terugblik op 13 en 14 mei

FPH Kijkt Verder

Eind 2019 bestond FPH Ploegmakers 35 jaar en namen we vol trots ons nieuwe pand in gebruik. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei 2022 hebben we dit feestelijk gevierd onder het thema ‘FPH kijkt verder’.

Vrijdagochtend waren de kinderen van de basisschool in Vinkel op bezoek, voor een voorstelling van De Klimaatjes over Plastic Soep. Vrijdagmiddag 13 mei waren onze relaties te gast. Zij kregen een rondleiding door ons nieuwe pand en op het terrein werden diverse machines gedemonstreerd door onze collega's. En daar konden ze ook zelf eens plaatsnemen in een graafmachine en deze bedienen. Gastspreker André Kuipers nam de aanwezigen daarna mee in zijn ervaringen in de ruimte en zijn inzichten op de uitdagingen waar we als samenleving voor staan.

Op zaterdag 14 mei ontvingen we collega bedrijven, familie, vrienden, buren en iedereen met belangstelling voor FPH en ons werk tijdens een Open Dag. Meer dan 1000 mensen bezochten ons in Vinkel op het terrein dat ook voor kinderen was ingericht. We bedanken iedereen voor hun komst en interesse in FPH! 

FPH Kijkt Verder

Impressie feestweekend 13 en 14 mei

Over FPH